2025-02-03 286 浏览
又嚟到韩国餐厅hopping~ 今次一间韩国餐厅主打豆腐锅饭,平日夜晚都要排队入座~食量大嘅朋友一定要叫呢个Combo set,有豆腐锅饭之余仲有一碟铁板烧🫨牛小排套餐 ($198)牛小排用酱油腌过几入味,再烧到有啲焦香,如果油脂多啲仲正🤩石头锅可以拣唔同款式自由配搭,拣咗海鲜嫩豆腐锅,除咗豆腐真系好嫩滑之外,仲有蟹钳同埋蚬等食材,海鲜味十足!烤猪肉套餐 ($178)烤猪肉套餐用咗微辣嘅韩式辣酱去炒再混合大量洋葱同猪肉😙佢啲饭仲要系锅上,仲有饭焦添另一款系韩式部队锅😆竟然有一人份嘅部队锅好开心🩷热情果virgin mojito平时饮嘅Mojito再加咗热情果酱,甜酸到啱啱好,好香薄荷味~红石榴冰沙好香红石榴味,饮落食到红石榴blend出嚟嘅粒粒,真材实料仲要分享系店员服务真系好好,因为我唔小心俾个锅饭边焫亲,想问职员攞啲冰,佢仲俾埋烫伤膏我添🩷

牛小排套餐 ($198)

烤猪肉套餐 ($178)
另一款系韩式部队锅😆竟然有一人份嘅部队锅好开心🩷

热情果virgin mojito

红石榴冰沙
好香红石榴味,饮落食到红石榴blend出嚟嘅粒粒,真材实料