饿住个肚经过淘大嗅到劲香烧肉味,又见到每一碗丼都叠到高一高,好鬼吸引咁,咁就入左去啦。入到去先知牛角次男坊系牛角副线,味道应该唔错挂~豚肉丼$79见张相好似好焦香咁,我就以为会有啲火炙味,入口只系好普通既豚肉,有啲似平质韩烧既薄烧猪扒个类,失望左…不过吉爆埋只温泉蛋食落唔差既饭叫左多汁,夹开啲肉见到既只系白饭加小量汁,原来d汁系碗底😂最底变水塘牛角次男坊丼(草饲牛腹腩)$89呢碗卖相吸引啲,叠到成座山咁,仲有4块紫菜,某几块肉就真系见到有烧焦,牛肉好食过豚肉😗,牛肉份量都几多但味道就真系一般般追加一口脆鱿鱼$18鱿鱼就特别啲,有六旧一口size,好厚好厚肉质亦都好弹,呢个可以encore追加炸忌廉蟹肉薯饼$18就系普遍日式餐厅叫到既味,好够热亦都好cream,好食呀追加$10 配味噌汤、可口可乐味噌汤味道偏淡,+$10有齐汤同饮品无得挑剔㗎喇

豚肉丼$79
豚肉丼(西斑污豚梅肉)

牛角次男坊丼(草饲牛腹腩)$89
牛角次男坊丼(草饲牛腹腩)

追加一口脆鱿鱼$18

追加炸忌廉蟹肉薯饼$18
就系普遍日式餐厅叫到既味,好够热亦都好cream,好食呀
炸忌廉蟹肉蓉饼

追加$10 配味噌汤、可口可乐