2014-02-27 484 浏览
上星期同老豆食饭, 想饮下酒, 倾下计, 于是拣左和民。我地大概7点去到, 三个人都无要排队, 呢间和民以前好爆, 自从将军澳多左食肆都开始无以前甘爆。来到居酒屋当然要饮酒 , 所以我地主打Asahi同小食, 几乎无叫到主食。先叫左和民salad全份, 材料好丰富. 但系就吾够芝麻酱, 口感略显干身。寿司特盛, 成个配搭唔错, 不过块toro细旧得可怜跟住个串烧盛, 值得一赞系个鸡软骨真系成块软骨上, 好爽口广岛炸蚝, 我好中意个芝麻酱, 可以盖到蚝腥味, 但系又食到个鲜味, 不过个蚝缩水, 好纤瘦烧鲭鱼都系值得推介, 鱼身油份好足够, 肉质吾会太lum, 好香口最后炸鸡同炸豆腐就真系无下次, 炸豆腐淡而无味, 炸鸡炸粉多过肉, No next time呢次虽然叫左好多野, 但系好似吾多满足…同埋叫太多炸野, 食完喉咙痛

寿司特盛, 成个配搭唔错, 不过块toro细旧得可怜
跟住个串烧盛, 值得一赞系个鸡软骨真系成块软骨上, 好爽口