2023-12-08 1108 浏览
首先讲吓块鹿儿岛厚切猪扒($348)啦,猪扒非常之好食,肉汁饱满肉质嫩滑,炸粉啱啱好,望落好多,不过一咬落去先发觉原来炸粉只系薄薄一层,块猪扒真系好大份,食嘅话要有心理准备,食落虽然有少少肥肉同埋根,不过咁先系猪扒,无谓批评。椰菜同饭系无限量供应㗎,一于淋少少柚子酱落椰菜度啦,临尾甜品得𠮶几够西瓜,令我大跌眼镜。不过呢间餐厅我最唔满意嘅就系服务态度,大佬你系食家蔡澜指定介绍嘅 CWB 总店嚟㗎!由上咗碗芝麻开始𠮶两个侍应(尤其系著和服载手套𠮶个)就一直用命运式嘅语气叫我磨碎 d 芝麻,等 d 猪扒可以沾上去,跟住仲叫我点样食𠮶件猪扒,我心谂使唔使连呢 d 都要你教。我每一次望到佢都发现佢系黑口黑面咁款,我心谂你咁唔钟意做咪唔好做啦。态度简直令人发指!
鹿儿岛厚切豚肉定食
2023-12-07