2023-06-19
系屋企煮饭煮到闷闷地 要出街揾下美食先😛餐厅位于沙田新城市顶层 环境舒适座位阔敞 店员安排我地坐旁边梳化座位 可以同👦🏻静静地享受美食😋😋小庆祝一番🥳🐷Grilled Pork Tomahawk 烤斧头猪扒 $260 卖相充满惊喜 🤩🤩大大旧斧头猪扒 大过我只手😂 虽然烧咁大旧猪扒 但肉质食落都唔会好鞋 仍然好软稔 色泽呈浅粉嫩💖 配上肥美既肥膏食 邪恶得黎十分香口😋😋 薯条炸得好香脆 有薯味🧡Forest Mushroom Risotto 杂菌松露意大利饭 $168香喷喷嘅松露味道 令人胃口大开🤩意大利饭粒粒饱满 索晒酱汁嘅味道 😋😋 🍦Go Banana Sundae疯狂!香蕉雪糕新地 $88摆到就快满洒嘅toppings 有大大条香蕉🍌、棉花糖、M&M 配上云呢拿味同朱古力味嘅雪糕🍦😋 🍎Passion apple mocktails $68 口感似沙冰 味道较清新解渴消暑必饮😋😚🍽🍴总结 🍽🍴 餐厅环境舒适 店员服务态度友善 以猪肉为主打 仲有唔少多元化嘅小食份量偏大份 较适合一班人聚会 一齐share 食😊☺️😛
系屋企煮饭煮到闷闷地 要出街揾下美食先😛
可以同👦🏻静静地享受美食😋😋小庆祝一番🥳