2024-12-07
如果你唔抗拒动物,好推介大家真系要黎试下猫Cafe,小舖系正铜锣湾铁站附近,行几步就到,入门前要做好清洁,见佢舖仔细细,但装修得几精致,门口一望主子已经摆哂Pose等紧我,劲黐人啰咩事我食野果时位仲有只超嗲🐱系度当我系枕头,猫猫系任摸唔嬲,抱就店家话唔好我路食,只手就Keep住服侍紧主子🐱,间中将佢当手枕咁摆都冇问题讲返食物方面,佢主要卖西餐同日本餐,店主表示食材全天然无添加,以健康行先,食落感觉都几好黑糖桂圆红枣茶桂圆红枣茶我一定系拣热既,益气补血,饮落清甜解腻,最钟意饮呢啲健康饮品架喇,饮品只杯不得不提系围边有透光既猫脚印架!!!!寿喜烧汁牛肉卷芥辣八爪鱼丼每个丼都可选择自己喜欢既酱汁,都有几多拣架Wo,上枱用既系猫猫大碗,好得意呀!望住猫,用住猫杯猫碗,慢慢食,然后一只只猫系你身边周围转,日式既野食又几贴合猫Cafe,望落颜色好靓又感觉健康烧三文鱼南瓜牛油果丼听落已经觉得健康,南瓜甜甜的,牛油果一向系健康之选,加埋轻食既烧三文鱼,好味!蜜糖鸡翼薯条清香既蜜糖沾满哂成只鸡翼,仲有啲拉丝感觉,薯条甜度好好,系淋身既薯条,沾少少茄汁,好味!
黑糖桂圆红枣茶
桂圆红枣茶我一定系拣热既,益气补血,饮落清甜解腻,最钟意饮呢啲健康饮品架喇,饮品只杯不得不提系围边有透光既猫脚印架!!!! 寿喜烧汁牛肉卷芥辣八爪鱼丼
烧三文鱼南瓜牛油果丼
蜜糖鸡翼薯条