2024-04-10 263 浏览
📍CP Cafe ⭐️猫店长森系放松cafe呢一间森系Cafe俾我一种好贴近自然嘅感觉~锦田本身已经系一个好能够比较贴近大自然嘅地方,呢间cafe仲用左鹿角蕨做主题,嚟紧仲会有室内花园!去𠮶日见到唔少客人都带咗自己嘅宠物黎!店员仲会同客人倾吓计,无论系环境、人定嘢食,都有一种好舒服嘅感觉!系一个放假好好放松身心嘅地方🥰✨ 香辣蒜香大虾炒意粉 $88 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个意粉嘅蒜香味好出!香气沾满左全部意粉😋而意粉都煮得啱啱好,唔会太硬或者太淋。✨ 是日推介 猪颈肉泰式炒饭 $78 👍🏻👍🏻👍🏻原谅我金鱼脑记忆,我超级唔肯定呢一个餐叫咩名!但好欣赏个炒饭系有饭焦㗎!超级有咬口🥰个饭同猪颈肉个酱好夹,再多啲酱可以捞埋啲饭食就好了!✨ 鲜奶咖啡 $38👍🏻👍🏻👍🏻咖啡偏重果仁味~✨是日特饮 荔枝乳酸梳打(好似系) 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好似系叫呢个名🤣不过呢杯野几好饮!唔会死甜,几fresh~仲有少少粒粒👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推荐)- 👎🏻(可以唔使试)📍 CP Cafe (元朗)元朗锦田吉庆围236号盈汇坊地下G02号舖
📍CP Cafe ⭐️猫店长森系放松cafe

✨ 香辣蒜香大虾炒意粉 $88 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 是日推介 猪颈肉泰式炒饭 $78 👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 鲜奶咖啡 $38👍🏻👍🏻👍🏻

咖啡偏重果仁味~

✨是日特饮 荔枝乳酸梳打(好似系) 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推荐)- 👎🏻(可以唔使试)

📍 CP Cafe (元朗)
元朗锦田吉庆围236号盈汇坊地下G02号舖