2024-01-05 55 浏览
最近好想试下特式餐厅,揾左一轮之后同朋友去左呢间位于铜锣湾既猫cafe。见好多人都话大部分猫cafe既食物好一般,所以之前都唔算有好大期望,点知呢度D食物有惊喜﹗点了和牛汉堡,第一口咬下去时,肉扒依然保持鲜嫩多汁,味道丰富,面包和配料搭配得恰到好处。强烈怀疑汉堡既味道都吸引左主子,其中一只叫茶B既长毛猫偷偷望住我,好都想食埋一份。除了食物,睇得出猫猫们的照顾非常周到。另一只叫花姐既猫猫成日霸住高处,好似望住成间cafe咁。佢舒适态度和悠闲的姿态让人感到放松。成间cafe都好有爱,职员对猫猫的照顾非常用心。猫猫睇起来都很开心,与客人互动自在。这间猫cafe唔单只有美味的食物,仲提供左一个舒适的环境,一边食好西一边同猫玩享受猫咪的陪伴。

和牛汉堡
题外话/补充资料: 其实边个猫cafe一定无好野食,睇下个间餐厅用唔用心既啫
2024-01-03
和牛汉堡