2024-12-27 216 浏览
今次又黎探下猫咪~~ 12 月佢地都换左圣诞衫衫全部都好可爱呀~~次次黎其实都系食2 人餐,因为真系最抵食啦~~餐汤 & 沙律Set for 2 包咗两个餐汤+杂菜沙律今日餐汤系烟肉忌廉汤,忌廉系稀身质地 杂菜沙律就份量少少当开胃菜~$28 滋味双人小食拼盘我哋加咗 $28 要咗个小食拼盘,有唐扬炸鸡、薯条同洋葱圈~ 炸鸡外脆内嫩,juicy 又惹味,薯条炸得金黄香脆,洋葱圈亦都炸得啱啱好,唔会太油腻卡邦尼扁意粉讲真佢地既卡邦尼系真系整得几好食几有惊喜,个酱系好creamy好面,加埋蛋汁黎食味道系好四重芝士薄饼薄饼用咗罗勒番茄酱做底,上面铺满水牛/车打/菲达同巴马臣芝士。一上枱,浓郁嘅芝士香味就冲埋黎,薄饼饼底薄脆,芝士份量十足,每一啖都充满芝士香2人餐已包两杯饮品,我哋叫咗热黑咖啡同热古早冬瓜茶,味道正正常常都几大杯既~~

次次黎其实都系食2 人餐,因为真系最抵食啦~~

餐汤 & 沙律

Set for 2 包咗两个餐汤+杂菜沙律
今日餐汤系烟肉忌廉汤,忌廉系稀身质地
杂菜沙律就份量少少当开胃菜~

$28 滋味双人小食拼盘

卡邦尼扁意粉