2024-01-15
🐱Catio🐱家母向来钟意小动物,第一次带佢去猫猫CAFÉ去玩下小猫~呢间猫猫CAFÉ地点方便,铜锣湾地铁站过去只系需要几分钟! 一入去见到有好多猫摆设,仲有一棵假树俾小猫爬上去,唔少小猫系摆设上面训觉!超级可爱!!入面D小猫全部都肥肥白白,仲有一只店员介绍嘅时候话俾我地听系猫义工放系度暂养,睇得出佢地都好钖小猫❣️日本和牛芝心汉堡🍔汉堡份量都唔少,有沙律菜配芝麻酱,仲有炸蕃薯条配蕃汁~一路食,一路有小猫望住想一齐食HAHA猫咪叫醒你全日早餐🥗ALL DAY BREAKFAST 有好多配料,有烟三文鱼、沙律菜、德国肠、煎蛋、茄汁豆同烟肉!! 烟三文鱼好长好大份,对于中意食烟三文鱼嘅我黎讲真系好正!!!!黑糖桂圆红枣茶☕️平时出去饮黑糖桂圆红枣会觉得太甜,呢度甜度刚刚好!玫瑰茉莉花茶☕️花茶用茶包冲,玫瑰茉莉花味都好出!
日本和牛芝心汉堡🍔
猫咪叫醒你全日早餐🥗
黑糖桂圆红枣茶☕️
平时出去饮黑糖桂圆红枣会觉得太甜,呢度甜度刚刚好!
玫瑰茉莉花茶☕️
花茶用茶包冲,玫瑰茉莉花味都好出!