2009-05-28
星期日下雨天,在晚上才出动, 于是就去了吃寿司同饮品都系半价。一行5人排队20分钟有位啦! Reception小姐话order 枱起码要等至11点 㖞! 于是坐回转枱, 5人排排坐系咪长咗d呢?于是3人自己落order,情侣2人又自己落order, 靓仔waiter话帮我哋分开两张单, 就okay啦。回转带上冇咩选择, 拿拿淋落order, 三文鱼寿司,凡立背寿司,都ok几好。三文鱼籽寿司, 海胆寿司就好唔掂! 三文鱼籽少少,海胆味道差差北寄贝薄细, 甜蛋正常okay三文鱼刺身追左三次order终于到啦!大大片冻冻的「正」饮品Okay的是茘枝味!半价寿司,一分钱一分货质素比正价时段系差dd海胆、三文鱼籽埋单亦是分开两张单埋, 情侣2人$196 paid credit card, 我哋3人$192 cash。出门口时带位个姐姐追住出来话,每人最低消费$60完, 我哋未够数,要再食够或打包外卖都得㖞!几乎比佢考起?吓??我哋3人$192㖞?点解未够数牙???另外仲有一张单2人$196㖞!! 5人共$388, 你哋搅清楚先啦! 好似捉贼咁。比佢哋激死!排排坐咁长点share d食物呢?于是未
北寄贝薄细, 甜蛋正常okay
三文鱼刺身追左三次order终于到啦!大大片冻冻的「正」
饮品Okay的是茘枝味!
半价寿司,一分钱一分货质素比正价时段系差dd海胆、三文鱼籽
比佢哋激死!排排坐咁长点share d食物呢?于是未索性分开叫order啰,一个大大的悟会