2013-08-18 2504 浏览
今日系我男朋友呀妈生日,谂住去试下北斗翁庆祝生日因为上网睇食评都见到几多人话好食因为预约左所以唔洗等位,上到去睇到D台台凳凳干干净净,唯独一坐埋一齐个阵....每个人既位之间既间隔超短,台又唔大张,搞到好辛苦到点餐个阵点左唔小野架,点左两碟牛肉,一碟黑豚肉,一碟秀珍菇,一碟墨鱼滑,一碟猪润,两枝蓝妹啤酒,七罐可乐,重叫左个雪花牛柳粒汤底D野黎得好快,睇落重好好味,个汤底入面大约有十粒牛柳粒啦~我地好快就清晒LU最早黎既墨鱼滑,价钱八十几蚊,味道同出面无咩分别,不过都几贵下之后就系第一碟黎既牛肉都算正常,几好食但系$298得个20块多D,数量再多D就抵食D食完第一碟牛肉之后个汤底无咩汤啦,叫人加汤个阵举左好耐手都无人理,叫个经理帮我地加汤佢话"好呀"结果个经理去左倾计再重新叫过个人加汤底佢问加汤定加水叫左加汤就变成加水第二碟牛肉同黑豚肉都到左,碟牛肉都系得20块左右,但系望落去既样,味道同街市雪藏牛肉无分别,而黑豚肉就正正常常,数量都系偏小,但系比较好食当食晒所有野食之后我地饮个汤底时,岩岩饮完一啖想饮多几啖个服务员居然走黎问我地"你唔食LO可,我收起佢啦"问都唔问就收起我地个汤底当我地
今日系我男朋友呀妈生日,谂住去试下北斗翁庆祝生日
因为上网睇食评都见到几多人话好食

之后就系第一碟黎既牛肉都算正常,几好食
但系$298得个20块多D,数量再多D就抵食D
结果个经理去左倾计
再重新叫过个人加汤底佢问加汤定加水叫左加汤就变成加水

问都唔问就收起我地个汤底当我地唔要,无视客人

叫既所谓顶级牛肉变成街市牛肉,价钱贵数量小,又唔好食,食得好唔抵
员工服务又差,黑口黑面,下次点都唔会去食
呢D铺去过一次真系唔会再去试,今日晚餐食左千四蚊,好多火锅铺唔洗用咁既价钱都食到更加好既质素,佢咁既质素真系唔岩咁高既价格LO,去左呢次唔会再去
2013-08-17
庆祝纪念