2023-11-15 26 浏览
老公今日带我黎食既呢餐omakase,体验真系好好,好抵赞💜我地选择既系悦火厨师精选既omakase,有刺身有端炉烧有天妇罗,真系非常丰富💜【生蚝】好鲜甜,完全唔腥,配合日式既酱汁,非常清新💜【刺身】有牡丹虾,深海池鱼,带子,鲭鱼,赤身五种。全部都好新鲜0腥0雪味,好肥美而且冇筋位💜【龙虾、日本和牛扒】份量好大,而且烧得好好 龙虾好弹牙,肉质扎实 和牛扒就扎实得黎好易咬💜【炉端烧烧物】包括左牛小排,牛舌,黑豚五花腩,鸡腿肉,白鳝,番薯,秋葵,车厘茄💜样样都烧得好香,表面焦焦地,外脆内软锁住肉汁💜天妇罗同荞麦面都完全唔马虎,天妇罗既皮好薄,入面既食材依然湿润💜荞麦面既配料都好丰富,味道好够,全部嘢食质素都好高,物超所值💜💜💜💜💜

【生蚝】好鲜甜,完全唔腥,配合日式既酱汁,非常清新💜