餐厅: 多賀野 (新城市廣場一期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-12-26 107 浏览
圣诞节睇完戏一出就见到佢之前都想食不过见佢比较贵就无试 正好圣诞节佢无加价 感觉就好似无咁贵一入去啲同事都好有礼貌又会包装既湿毛巾感觉都几好叫左一个豚鸭汤沾面同辣拉面个经理落单果阵都同我地解释个沾面汤可以之后加热同出黎系70度 个辣拉面就有花生坚果咁。我个人黎讲都几惊讶香港既拉面店有咁好既服务 虽然佢讲既野个牌都写哂 不过我都好赞赏呢到既服务先黎左个豚鸭汤沾面,佢个汤非常好饮同感觉用足料 饮完有种饮药膳汤暖身心既感觉。见佢有个火一直烧住兜汤 食到尾个汤重热辣辣值得一赞。叉烧烧过表面特别香 糖心蛋都系流心效果 蛋香好出。特别要提就系佢啲荀 系我食过咁多年最好食既荀 食落好似有啲油香味。 虽然赞左咁多,但其实我系唔多推介呢个沾面,事关佢个汤其实比较稀,唔多令到个面挂到汤。我个人唔多建议佢改浓个汤,我觉得直接转佢做拉面可能正啲至于我食果个辣拉面,由于我系担担面爱好者,所以都几期待佢个拉面。我会用喜出望外黎形容。汤底非常浓,而且极之足料,既有京葱丝,而有洋葱碎粒同豚肉粒,旧叉烧当然都系烧过好好食。成碗拉面似超足料担担捞拉面多过似汤面,对我黎讲就觉得正到无与伦比。京葱丝洋葱粒加个汤底捞埋一齐…不
圣诞节睇完戏一出就见到佢
之前都想食不过见佢比较贵就无试
正好圣诞节佢无加价 感觉就好似无咁贵

一入去啲同事都好有礼貌又会包装既湿毛巾
感觉都几好
叫左一个豚鸭汤沾面同辣拉面

至于我食果个辣拉面,由于我系担担面爱好者,所以都几期待佢个拉面。我会用喜出望外黎形容。汤底非常浓,而且极之足料,既有京葱丝,而有洋葱碎粒同豚肉粒,旧叉烧当然都系烧过好好食。成碗拉面似超足料担担捞拉面多过似汤面,对我黎讲就觉得正到无与伦比。京葱丝洋葱粒加个汤底捞埋一齐…不得了

无可否认既系 佢既价格比一般既拉面店贵
但食过好多拉面店都有种乜料比成旧水食呢啲野 或者 同我系759买果包十蚊拉面一样既感觉
呢间店就有种 虽然佢贵 但又唔会觉得唔值既感觉。无论系服务食物质素同环境都可以计入一流😋