餐厅: 魚吧
资讯:

2009-01-10 84 浏览
大除夕同埋三五知己去庆祝, 唔系好想俾一笔附加费(多数西餐厅都贵啲), 查咗一轮知道佢同平日都一样. 餐厅环境唔错, 用木色为主, 有点渔船feel.餐牌选择唔算多, 主要系鱼同海鲜, 虽然好肉者都有少许菜式可选.先点了炸鱿鱼圏, 鱿鱼咬落弹牙, 但外层脆浆一般, 配以佢地的tartar sauce 都几ok主菜每人都点了唔同的鱼扒, 主要有三种煮法: 炭烧, 油炸, 脆浆炸. 啲鱼扒好靓, 我叫咗吞拿鱼, 五成熟, 侍应建议炭烧, 配菜可选薯蓉, 薯条, 焗薯, 成班人各自选了一样, 个人认为薯蓉最好味.甜品点了是日推介, 都有四款, 又系全部点晒, 但就真系一般.成餐饭以鱼扒最贵, 要成二百五十元至二百八十元 (视乎所选种类), 其他约一百多些一碟.每人约四百多. 食满五百元可免费泊车三小时.第一次写, 请多指教

每人约四百多. 食满五百元可免费泊车三小时.

第一次写, 请多指教