2023-10-19
十年冇经过渔湾今日咁岩经过谂住买片头点个原来冇左好耐!见到呢间入面坐满晒仲要拎飞等位又咁岩老妈寻日讲过想食烧味所以就决定入去食!QR落单,叫左个双拼捞面同双拼饭首先黎左两杯野饮先! 0茶冇问题! 但杯鸳鸯淡到乜味都冇! 茶味冇咖啡味冇连奶味都冇!仲要我拣左浓d! 都知换过杯1样都唔会有用决定换另外野饮! 举手叫个姐姐过黎谂住好声好气讲! 点知佢企系出餐位大声咁问我乜事! 当下我就开始唔耐烦! 叫佢过黎! 讲完俾佢知杯野冇味可唔可以换杯冻0茶,之后佢拎住我杯野去反水位同师傅话本野冇味,眼见个师傅都炆炆地之后个姐姐又拎反杯野俾我话搞唔到叫我换过杯!我就即刻话我咪讲左我要换杯冻柠茶啰!佢1转身仲讲句又系自己话要淡d! 我即刻躁左大声讲我系要浓d呀! 之后佢同另1个同事即该睇PoS check同好大力掉杯野饮落水筒! 🤷🏼到野食到! 我叫捞面黎左饭都冇野,可以换反! 但个捞面又系乜野味都冇! 有色但鸭油味冇连1d盐味都冇! 好在有叫油鸡有葱油同加辣椒油自制到d味出黎! 两个餐都叫叉烧! 叫1个半肥1个肥! 但最后两个饭黎左都系劲瘦! 其中1碟既仲要系根位! 完全咬唔到! 我谂个师傅都知乜事所以
QR落单,叫左个双拼捞面同双拼饭
两个餐都叫叉烧! 叫1个半肥1个肥! 但最后两个饭黎左都系劲瘦! 其中1碟既仲要系根位! 完全咬唔到! 我谂个师傅都知乜事所以有几旧切到好薄.!
我明有d货源问题唔1定有! 但既然你有得俾人拣会唔会做好d呢? 1系唔好俾人拣! 而同1张单错几样野有d过份
间野系有d名讲几多都冇用都系会好多人去食! 但希望负责人睇到既话可以改善下咁啦!真系唔系平架