2024-11-06 44 浏览
唯一优点:可带狗仔呢间餐厅唯一嘅好处就系可以带狗仔去食,对于爱狗人士来讲,呢点非常吸引,可以同爱犬一齐享受用餐时光。不过,食材质素实在普通,并冇特别突出之处。虽然菜单上有多款选择,但食物嘅味道同用料都唔够令人惊喜,与其他同类型餐厅相比,明显缺乏特色。服务方面还好,服务员态度友善,但上菜速度有时会较慢,感觉唔够专业。整体服务虽然不差,但也冇特别让人印象深刻。价钱方面偏贵,对于食物质素而言,性价比并唔高。以我嘅经验,觉得花咁多钱,实在唔够值得。总结来讲,我并不推荐高街 High Street Grill。如果你系带狗仔去食嘅话,可以考虑,但如果想享受高质素嘅餐饮体验,建议选择其他地方。希望可以在未来见到佢哋有改进!
唯一优点:可带狗仔