2022-11-27
见多人就入去试下,伏😢😢😢入去前睇左两叫3百几2人餐,无咩期望,入到口就算,点知叫餐dd时后生女话只可叫足球餐牌,咁叫左个贵小小差不5百,结果如图3,两碟野。。。。先讲成餐饭d员工好似好赶忙咁又拎外卖又拎生野两碟咁上枱🙄又叫一个拎5,6碟野咁见到都担心,d前菜上左,再到野烧肉等等。。。但员工真系赶呢头上完果头又阔加唔加小食加唔加呢样仲要事后我地食完比晒钱出反张餐牌先发现比小左个鸡汤😢。。。搞到感觉食完好快走又要收枱啦。再讲,呢两碟就系主角。。。小得可怜。。。都唔紧要 可能好食呢,一烧。。。。到依落口。。。好难食d肉好梅。。。又唔香。。。重点系条章鱼系冧既应该摆左好耐。。。。鸡肉无味。。。。最后最好食既就系d蛋同芝士。唔会再有下次
唔会再有下次