(非会员)
2011-04-21 11 浏览
好友误信同事, 推介去 Hooray 同我食生日饭。点知我地成班朋友, 由食面包, 到 appetizer, salad, pizza, 串烧连饮咗杯嘢。都好似无嘢落过肚!结果我地为免损手离场, 唯有止蚀, 即走。再去红蚂蚁食第二餐! 总括来说, Hooray犯下四宗罪 1. 环境只可望前, 望左同望后!不可望左, 因为左边有橦唐楼, 大杀风景!最奇怪系采用大量似“酒楼”的凳, 完全九唔答八 ﹣ 错配!洗手间又得一格, 仲要男女共用 ~2. 食物Portion 细, 味道一般。最好食嘅, 竟然系面包! 3. 服务无heart! 我朋友杯 Perrier, 俾个无灵魂的 waiter refill 咗水!Waitress 推介嘅食物, 质素一般, 又细碟到无朋友 ﹣ "0"惊喜!4. 价钱天价! Main Course 未食, 七个人经已食咗 $1800.

总括来说, Hooray犯下四宗罪

1. 环境
最奇怪系采用大量似“酒楼”的凳, 完全九唔答八 ﹣ 错配!
洗手间又得一格, 仲要男女共用 ~

2. 食物
Portion 细, 味道一般。最好食嘅, 竟然系面包!

3. 服务

4. 价钱