其实平时唔会专登去果头食野,因为之前又系买左团购所以见到呢间野,哗个门口又靓又多人等位!本住有人等一定系好野既心态,都谂住去试,但系又俾我等到做团购,平一半,梗系买啦!第一次去,一行8人,未计BB(我有2个)果晚系星期六,10点,梗系爆到死啦!等位就预左,但系谂谂下我D卷好似唔用得㖞!睇一睇哗,星期五,六,日,8点前就用得!0甘又要等位,又唔知好唔好食之际,我地就去左下一站...甜品啦!因为呢间之前我买过团购,无限时间,外卖都得TIM!最LAST果次,因为仲有好多卷,我问老板我用埋得唔得呀!点知老板劲好人,话得㖞!哗,真系劲有人情味,0甘我地8个就齐齐转呔,原价都去食!仲食左$2XX!!第2次去系星期一,应该9点几,心谂....等左0甘谂都真系可以做比较啦!因为大家都系用团购食,唔好同原价比啦!张卷写明一人只限用一张,无写明唔准夹单,我地5个人去,理应可以叫$150野,0甘我无问就叫啦!叫左7样,问心讲,你0甘多样甜品,平一半我梗系咩都试下啦!好彩既系我叫完再问下个女人,我叫$150野得唔得?佢话一人只可叫一样,多过$30要保钱!少左梗系无得比番钱你啦!点解我会问呢?就系因为张卷既条款

点解我会问呢?就系因为张卷既条款太少家,又限时间又限日子,连公众假期前都话唔用得既,真系少家到痺其实咩叫团购?????我谂佢地唔明,做生意唔系做到0甘少家!团购既意思系一次过卖大量既野俾人,但系货品质素系同原价一样,唔系限时限刻!
落左单唔洗30秒,个榴梿PANCAKE以经出左黎啦!亦都因为0甘原本叫左7样野,我就唯有CUT果2样要左呢样啦!

呢个榴梿PANCAKE睇个餐牌写明有2件,仲以为执到宝,因为下一站甜品只得一件,但系人地真系重质唔重量,虽然得一件,但系人地唔少家,PANCAKE入面以经有榴梿,碟果到仲会PAT多PAT,仲要系有D24既水准,仲有个榴梿味既ICE CREAM,真系唔系到到都有得食!
讲番呢间野先,系就系有2件,仲知一句讲哂,满记好食过佢多多声!\

我亚妈就叫左个红豆相思,弟妇就叫左个意味情浓,2人都话太甜!都系下一站好食D,俾原价都要过去食!

我老公本身唔想叫冻野食,0甘就叫左个唔知咩糊加汤丸,点知佢就话加汤丸要令外俾,唔可以加落个团购到!哗!分得0甘清楚,你写明D 呀麻!
0甘就叫左只香蕉船同个女一齐食啦!
仲有一碗都唔知叫左D咩,.仲知都系唔好食啦!

我仲有10几张未食,我地下次会叫棷皇炖旦白,如果呢样都唔好食既,我都就为有叫D系$30既,唔洗俾钱为准,因为唔好食既,都无得选择,钱又俾哂,唔食对唔住自己!
题外话/补充资料: 而家团购真系无咩保障,我试过几次买完去攞,执鬼埋!!!
$15 (宵夜)
用餐优惠
团购