而家唔使飞都可以食到越南嘢,仲系免加一好抵食添😆系CP值高高嘅餐厅,虽然餐厅位置较入有啲啲难揾,但正宗、好味又大份,转窿捐罅过嚟食都值得啦🥰1️⃣ 牛魔王汤粉🐮用高温烘烤牛骨同牛尾粒,再用慢火熬12个钟以上🔥 汤底好香牛味但一啲都唔腻,饮落一啲都唔咸🙈入面有生牛肉、熟牛肉、金钱肚、牛筋、牛丸同多款配菜… 而牛肉有CAB认证,品质严格,食落安心又放心🌈 加埋一齐根本系最完美嘅组合,缺一不可🤤2️⃣ 咖喱牛腩饭🐂呢度用咗自制嘅咖喱香料秘方,椰香味好浓,一份有好多汁完全唔孤寒😆牛腩熬到好淋好入味,份量一啲都唔少✨ 加埋有入口甜甜绵绵嘅红萝卜做配菜,好健康🥕3️⃣ 招牌烧牛肉越式法包🍞呢个越式法包好脆好多料,入面除咗有烧牛肉外,仲配有芫荽、青瓜、番茄🍅… 啲馅多到就嚟漏出嚟咁款🤭 当中加入九层塔好香,仲加咗越式辣酱,食落有少少辣好滋味🥳 4️⃣ 蒜蓉牛油鸡翼🐥一上枱望到个下完全系流晒口水🙊 烤浆薄薄一啲都唔厚,皮脆肉嫩好Juicy,超香蒜蓉味🧄5️⃣ 芒果沙冰🥭相信好多人都钟意芒果,我嗌呢杯有满满嘅一大杯,好有芒果味,系好清新嘅味道😚
而家唔使飞都可以食到越南嘢,仲系免加一好抵食添😆

1️⃣ 牛魔王汤粉🐮

2️⃣ 咖喱牛腩饭🐂