2024-02-08 768 浏览
讲真,我平时都好忙。如果间嘢唔系有咩咁特别,都唔会花时间长篇大论!本身就系见到社交媒体网站推介,咁就约埋啲朋友一齐去试 。坐低佢净系畀个tasting Menu 我, 好似焗我一定要食𠮶个套餐!直至到我要求要a la carte menu,佢先畀我。咁我叫咗个鹅肝夹层酥皮批,嚟到个样我已经呆咗,因为我睇唔到有咩“酥”。点知食落真系得个惊,好咸好似食紧午餐肉,个酥皮批一啲都唔酥脆,好似食紧一个又硬又冻嘅面包咁...个龙虾意粉又话龙虾汁 点知我哋只系食到辣蕃茄汁味 唔算难食但系一定唔系好食 千祈唔好期望有任何龙虾味个牛面肉酱意粉系正常地好食,个青口煲亦都正常重点黎啦!话说我哋一坐低就叫咗个炙烧牛骨,个waitress都问想要几成熟,我哋就决定要medium。点知我哋等咗劲耐,连后加单嘅青口食晒都未到,咁就追一追。结果就漏咗单,追咗之后见佢出咗几份牛仔骨都唔先送畀我哋。咁算啦!我哋就估可能大家要求份牛骨嘅生熟程度唔一样。点知等到颈都长,佢送到嚟,我哋拮一旧见到佢竟然畀碟全熟嘅牛我地!其实叫medium就系都已经预咗有可能overcooked变medium well, 所以其实你黎个mediu
本身就系见到社交媒体网站推介,咁就约埋啲朋友一齐去试

个牛面肉酱意粉系正常地好食,个青口煲亦都正常

其实叫medium就系都已经预咗有可能overcooked变medium well, 所以其实你黎个medium well嘅我地都收货。但𠮶个真系好似熟到透咁样,我哋真系忍唔住,同个waitress反映!咁佢去再做一份畀我哋,同我哋讲要等多七至十分钟。咁ok啦!点知再送返嚟,继续唔系medium!!!(见图)不过朋友话算 咁我哋求其食完就即走,冇下次!!!
埋单3个人$1296,食唔饱... 唔饱到一个点系之后转场食左其他野

P.s. 餐饭食到后期间餐厅突然播劲大声嘅音乐,加上应该广告效应,全场满座 ,所以成个场劲嘈,讲嘢好似闹交咁。

以后都系唔好乱咁信社交媒体网站