2025-01-04
禽日同好朋友去食,啱啱倾开,佢讲原来佢果碗野啲鸡丝河有啲酸酸地。唉,我谂我以后都唔会再去芽庄!!!先前住屯门成日帮衬楼下间芽庄;返工喺新都会都久唔久有帮衬,都无问题。禽日同朋友去开新世纪,佢话未食过,我就带佢去食。点知濑野!去到都唔多客,我同朋友都拎住大袋野,叫咗两次佢俾张大啲嘅台佢又唔彩我,想叫多啲野都唔得啦。我自己次次都一定会叫嘅牛三宝,啲牛展同爽腩韧过象筋硬过车胎,我全部真牙无假牙都咬唔开,我今次介绍朋友黎,我唔好意思影相。点知佢今日讲啲鸡有啲酸,真系无面。最后都要揾返张单出黎写食评。食食吓,隔离台黎咗个女仔又系叫咗我呢款河,佢催咗6次啲啤酒到我食完走都未黎,呢啲咁嘅服务态度,真系倒米。尤其是个男侍应。无论食物定服务都差。环境比葵芳同屯门都好,但食物差服务差!!!
禽日同朋友去开新世纪,佢话未食过,我就带佢去食。点知濑野!