2007-08-12 20 浏览
打电话去book 8 点5 位, 去到冇台都要等左一阵。上一手既战绩都仲留系度, 就要我地坐果阵开始计时(两粒钟)。我地5 个人, 俾张4 人位我地, 仲要得一个丁屎咁细既炉; 我就同个亚姐讲啦, 点知佢话你5 个人系咁架喇, 你可以转台既, 不过要出去重新再等啰! 人地两个炉要8 个人枱!不过谂住今日系自己生日,so 费事搅到自己5 开心。d 野食好鬼普通, 稍为叫好既得刺身, But 成两粒钟先出两次, 仲要好少; d 海产又系款式又少又补充得两次, 睇匀叫好既得赖尿虾同青口, But d 赖尿虾既肉霉既, 多春鱼又霉既.......=.="""甜品梗加5 掂, 得个蛋糕仔& 啫 喱, 雪糕又得哈密瓜同芋头两种味。野饮5 冻。环境又迫狭, d 收碗碟车又周围摆, 通道又窄, 最阔只可以企两个人, 仲要d 亚姐推车果时, 有人企系度都横冲直撞。空气又5 流通, 成间场都烟雾弥漫。纸巾只会俾一张你, 自己想去拎都会俾人闹。我咪同佢讲, 问你拎你又5 俾, 我咪自己拎啰; 佢冇声出我跌左对筷子, 问佢可5 可以俾多对我, 佢话自己出去拎啦!=.= !!!!!!! 但系佢好鬼旺, 都5 知
打电话去book 8 点5 位, 去到冇台都要等左一阵。

不过谂住今日系自己生日,so 费事搅到自己5 开心。

野饮5 冻。

空气又5 流通, 成间场都烟雾弥漫。

纸巾只会俾一张你, 自己想去拎都会俾人闹。

我咪同佢讲, 问你拎你又5 俾, 我咪自己拎啰; 佢冇声出

=.= !!!!!!!

但系佢好鬼旺, 都5 知点解咁鬼多人去。

下次真系咪再搅。