2019-06-05
Blue Monday 无乜mood 做野,放工揾d野食下,朋友book左间韩式cafe食,可以打下卡倾下偈🍴Cafe 星期一黎讲都算几full,入到去竟然真系有讲韩文既oppa 系度🤣Menu 入面d饮品食物都算多选择,有pizza、寿司、饭连甜品都有! 我地两个就 order左个靓靓火山饭同埋韩式饺子同二柸野饮先😋🎈草莓芝士奶盖 🎈芒果芝士奶盖呢期兴饮芝士奶盖,个奶盖唔错㖞做得够滑又够香芝士奶味浓加埋两款都有小小果肉系入面,好饮又够滑!不错😋👍🏻🎈泡菜猪肉饺子🥟饺子皮脆脆有口感,包著入面热腾腾既泡菜同几入味同 juicy既肉,几出色同野味!伴碟的沙律都不逊色,沙律菜够新鲜同加左柚子汁甜甜酸酸几开胃!😋🎈乌卒卒樱花虾鳗鱼火山饭卖相精致够特别,份量原来都几大㖞!火山口有个微熟蛋黄,店员建议我们要热腾腾吃!切开个火山好香喔,呢个饭材料丰富!樱花虾既味几浓,有蛋黄汁渗入个饭到,饭入面有鳗鱼及酱汁同芝士也带有小小黑松露味道,好香而且口感丰富,外层软绵绵有惊喜🍴😋值得推介呢!
🎈草莓芝士奶盖
🎈芒果芝士奶盖