星期日同daddy, mummy 去o左呢度lunch, 2点左右啦, 唔系好多人, 得2, 3 台客。o系门口o个个姐姐好落力o甘sell, 几有heart o甘, d staff 都几polite, 而且唔假, 赞!我o地叫o左d 刺身, sushi, 天妇罗, 烧'由'鱼, 烧鲭鱼刺身: 1)三文鱼好得, 好fresh, 有入口即溶feel!2)赤贝好爽好甜! sushi: 1)一般都ok, 三文鱼系好长o个d, 2)墨鱼系2块一件的3)吞拿fish 都ok4)不过唔好叫o个个「虎虾」, 因为只系一只街市的烚虾天妇罗;炸粉不过厚, 不油腻, 好!烧'由'鱼:好味, 唔un, 加埋姜末好好味!烧鲭鱼: 呢个爆好味! d 鱼肉好滑, d skin 好脆! 正ar!total 3 个人, 食o左$240其实系贵, 不过d food 质素好, 可惜个locatin 麻麻啦, 如果大家经开真系不妨一试ga!!p.s. 佢有set lunch ga,abt $35 la!而且无加一有10% off tim!

刺身:
1)三文鱼好得, 好fresh, 有入口即溶feel!
2)赤贝好爽好甜!

sushi:
1)一般都ok, 三文鱼系好长o个d,
2)墨鱼系2块一件的
3)吞拿fish 都ok
4)不过唔好叫o个个「虎虾」, 因为只系一只街市的烚虾

天妇罗;
炸粉不过厚, 不油腻, 好!

烧'由'鱼:
好味, 唔un, 加埋姜末好好味!

烧鲭鱼:

total 3 个人, 食o左$240

而且无加一有10% off tim!