2018-11-15 282 浏览
平时劲钟意饮珍珠奶茶,最钟意仲要饮啲茶味好香好浓。咁先至觉得物超所值!所以最钟意四周围搜罗唔同嘅茶饮店,是尽哂唔同嘅茶饮,咁就会好兴奋🥰😍不嬲都有饮开天仁茗茶,仲要咁难得买咗两个环保杯!!💚🥛🍀🌳♻️再加埋两支环保筒咁就双剑合壁⚔️💯🈵咁就系睇戏之前买来饮下,仲要做紧信用卡优惠买一送一。🤗😱😱😍😍😍咁就拣啲平时唔舍得饮既款!今次就要左绿抺茶拿铁加珍珠!果然冇令我失望!首先讲吓个饮品先,绿茶嘅味道同埋牛奶嘅味道啱啱好,唔会话其中一个盖过咗对方,绿茶味回甘有一定点苦涩,呢种味道令人回味!!令人上瘾再加埋一定要加嘅招牌珍珠。不嬲天仁茗茶嘅珍珠都系比其他茶饮店特别就系因为佢会有蜂蜜,呢种淡淡的蜂蜜香味,令到成个层次升华!超赞!另外再饮咗普洱拿铁不过啲普洱啲味加落去就好似变咗有少少药味,咁有些许古怪哈哈😄另外值得一提嘅系两个环保杯嘅大细都唔同其中有一个一定超出平时标准饮品杯嘅份量但系店员都唔吝啬分两招比到祝可能天仁茗茶系属于台湾公司比较着重环保同埋有人情味平时自己带饮品杯都可以每个减一蚊虽然听落去唔算好多,但系佢对比起其他茶饮店更加有心意,心意已胜一切,皆因佢相比他人更落力做宣传推广。同埋有得减免已
平时劲钟意饮珍珠奶茶,最钟意仲要饮啲茶味好香好浓。
另外值得一提嘅系两个环保杯嘅大细都唔同其中有一个一定超出平时标准饮品杯嘅份量但系店员都唔吝啬分两招比到祝可能天仁茗茶系属于台湾公司比较着重环保同埋有人情味平时自己带饮品杯都可以每个减一蚊虽然听落去唔算好多,但系佢对比起其他茶饮店更加有心意,心意已胜一切,皆因佢相比他人更落力做宣传推广。同埋有得减免已经好好,非常值得欣赏❤️试过去其他茶饮店自备环保杯都唔享有优惠。
除咗希望佢继续维持高质素嘅茶饮之外,更加希望佢继续维持呢种人性化为首,有血有肉的经营模式,将最好一面呈现出嚟❤️
绿抺茶拿铁加珍珠
普洱拿铁