2023-11-04 180 浏览
食左好多年既小店,以前记得餐牌净系米线都有N种汤底,然后再有好多𩠌菜选择,有啲全鸡全牛全猪全牛餐丰富又好食🤤 无去一排 😧 哇乜变成咁,汤底得翻啲颓野 蕃茄汤清汤猪骨依啲🙄 𩠌菜选择又大减少 无晒特色野🙄食物啲份量都唔同晒,讲紧鸡扒系以前既一半呀大佬😮‍💨 同埋个配方都好似唔同咗,明明以前系又脆又热好好食⋯⋯🙃 总之成个感觉都变咗一个好颓嘅双𩠌面⋯⋯谂住快啲食完走人啦,点知连入边嘅配菜粟米粒都变咗,有酸臭味🤧 好彩同阿姐讲 佢都好认真处理,换返两个米线俾我哋,不过成个用餐体验真系好差。仲未讲 其实入门口开始已经见到佢哋人手严重不足,唔至冇人安排入座,执枱落单上菜收钱全部都系两个阿姐一脚踢,仲要个电话不停响,仲有其他外卖平台系咁接单🥴🥴🥴🥴 忙就会乱 隔篱枱杯嘢饮搞到错晒,又做到两个阿姐叫晒救命,不过我食完今次之后应该都唔会再帮衬😐 相信阿姐好快就唔会咁忙㗎喇😪😪