2021-05-03 29 浏览
本来今次想食岚桥地舖既丼饭专门店架 但系阴差阳错最后都系食返楼上既日本料理🤣 今次去客人明显比上次多咗 仲可以坐吧枱 近距离欣赏寿司师傅制作寿司🍣今次刺身我哋就食左中拖罗 油甘鱼同三文鱼腩☺️ 拖罗既颜色真系令人流晒口水🤤 油分适中无筋 入口即溶 好幸福🥰 油甘鱼入口清爽甘甜 好厚身好正😍 三文鱼腩非常肥美新鲜😋寿司方面我地就食左炙烧金目鲷同深海池鱼🍣 寿司饭既调味同大少都做得好好 金目鲷肉质肥美鲜甜 油脂丰富👍🏻 深海池鱼肉质鲜甜清爽👅炸物同串烧方面今次我地就食左软壳蟹天妇罗 鹿儿岛黑豚芦笋卷 炸鸡皮同日本蕃薯仔🤤 软壳蟹好大只啊 微微压扁过炸得更香脆😋 串烧最推介当然系鹿儿岛黑豚芦笋卷 芦笋同黑豚肉完美配合👅最后我地就试左个安格斯牛肉锅烧乌冬作为总结 汤底唔会好咸 有3大片安格斯牛肉片 食落嫩滑有肉味👍🏻 加上弹牙既乌冬 好满足🌟

今次刺身我哋就食左中拖罗 油甘鱼同三文鱼腩☺️
拖罗既颜色真系令人流晒口水🤤