2021-09-17 4694 浏览
好多时同旧同事叙旧都拣呢一间,喺中环有质素嘅日本餐厅!试过几次质素都系非常之好。今晚再帮衬,发觉餐牌好似有D唔同咗!之前食烧物串烧比较多!今日就试吓杂锦刺身,两个人来讲份量都非常之好。整体来讲都系新鲜嘅,有牡丹虾、带子、剑鱼、油甘鱼等等。但系个人就觉得唔够冻!焗芦笋同埋烧茄子都好味㗎!我就钟意芦笋多一啲烧茄子就比较淡后加一个银雪鱼西京烧,一向都系最钟意食!非常好味唔觉得系淡!(因为叫嘅时候侍应提醒我哋话银雪鱼会比较淡味)本身都有银雪鱼嘅鲜味!呢度嘅甜品都系样样都好好食!同埋啲雪糕系好有特色嘅,唔系度度都有得食!今晚食咗粟子雪糕番薯新地!只可以话系绝配⋯⋯好好味栗子,加蕃薯粒同埋有啲红豆蓉呢度最好一样嘢就系冇限时,咁就可以同朋友同事叙旧就比较好啲!周末前夕星期五晚都冇限时限刻可以倾饱食饱都得

今晚再帮衬,发觉餐牌好似有D唔同咗!

焗芦笋同埋烧茄子都好味㗎!我就钟意芦笋多一啲烧茄子就比较淡

)本身都有银雪鱼嘅鲜味!