2022-05-01
唔好以为香格里拉既面包舖就一定系贵!😳原来有质素得黎,定价都相当大众化!优点:⭕️价钱合理⭕️份量足馅料多 ⭕️每个包包独立用牛油纸包好缺点:❌只有外卖 ❌包包劲油 相片清晰可见❒ 大树菠萝牛角包 $32二话不说!买!🤩真系omg我成只手掌咁巨咁3D,闻落的确有阵阵大树菠萝既清新,牛角包无牛油香称得上牛角包吗?好彩系我满意既牛油香😍😍!!头尾尖尖keep到微脆,而里面既馅系塞满左8-9成😳食到大树菠萝既粒粒,真系几香,但太足馅我都撩走左一半以上既cream😌最紧要唔会过甜,满意🫶🏻❒ 猫山王榴梿竹炭冬甩 $38个样似足dough bros pizza & doughnut 既扁踢踢版冬甩🤤质地都话比我听佢系面包,痴满椰丝,就咁闻都索到果阵榴梿香,一禁就爆馅😌切开真系唔令人失望,果阵香气系会令钟意食榴梿嘅你满意🥰omg每啖都似食紧好熟好稔既榴梿蓉,再加入忌廉去打,成件事滑溜香浓到不得了。果晚刷完牙依稀仲有阵除架hahahaha🤭🤭❒ 奶油软包 $25一个圆碌碌既包,无任何馅料同设计,简简单单既牛油香带有少许咸味,已令我觉得系人间美食🤩
😳原来有质素得黎,定价都相当大众化!
优点:
⭕️价钱合理
⭕️份量足馅料多
⭕️每个包包独立用牛油纸包好
缺点:
❌只有外卖
❌包包劲油 相片清晰可见
❒ 大树菠萝牛角包 $32