近排小编心情好低落😞、又冇乜冲劲!好彩有好食神家姊、姊夫、老细一齐氹我开心🥳,咁就大家一齐食食食😋前年(19年)去睇容祖儿演唱会时系第一次去旧舖试Adachi San 手艺,他非常之细心又留意客人的反应,点解咁讲呢?话说姐夫食食吓𠮶阵时突然有个重要长途电话要接听,Adachi San 立即转慢节奏,等我姐夫快速收线后,才送上手卷!要知道食手卷系一项重要环节,说是快那时慢嘅时候就要立即放进口中来品尝香脆紫菜😋😋唔讲咁多睇相啦😋😋😋后记:如果一定要找负面事件,只能说在洗手间内,一般日本人开舖头嘅洗手间一定会用日本式座厕(有洗pat pat𠮶种及体贴用品,但系呢度就用咗好普通嘅座厕及洗手间内没有牙线、女性卫生用品、漱口水⋯等
近排小编心情好低落😞、又冇乜冲劲!
唔讲咁多睇相啦😋😋😋