2020-06-08
呢间以前系圆方都食过 觉得几唔错所以有情意结想再食返 点知呢间令我有啲失望 啲野食冇以前咁好食 pancake就keep到质素既 但连服务态度都麻麻地就未必想再访🤫传统fish n chips其实炸得几好食 但调味唔够冇咩味 配埋个酱都可以接受既🐟汉堡几好食啲料几夹 不过就细个左少少 但我觉得两块包几软熟几好食🍔炸鸡翼中等啦炸得㶶左啲 不过两个酱都几有水准几特别😛黎就系因为念念不忘个pancake 好彩冇令我失望 唔似啲咸点咁😢个pancake水准依旧 松软同厚度适中 唔会好甜而且又有空气感 就算系最basic呢个加埋butter同syrup已经好好食😻不过值得一提系我本身唔系order呢个佢又落错单🤔几杯milkshake都几甜 不过足料味道又唔错 我个人就最钟意朱古力香蕉🤪肥仔野又有啲太甜 好邪恶但真系好正✨服务态度真系麻麻 啲员工冇乜笑容又唔够主动 问多两句又好似唔多耐烦 不过都肯帮我写生日牌俾朋友既🤑
点知呢间令我有啲失望
啲野食冇以前咁好食 pancake就keep到质素既