2023-11-10 189 浏览
今晚放工同朋友去荃湾食野,大家又想坐得舒服啲,愉景新城比较多选择,所以就去左。见到三代目平日晚上时间都几多人食,一定唔系伏,但又因为餐厅好大,所以有位。三代目铺面都好靓又舒服,大家就好快决定食呢间。发现性价比都好高,食物质素唔错,重点想提系服务态度好好,令人好舒服。食物方面,盐曲枝豆 $32居酒居必叫,新鲜好有豆味,盐曲味比较少见,特别! 烧凤梨牛柳串$38、烧一口牛$45居酒屋🏮一定要食烧牛,凤梨中和左油腻感,值得一试,两款牛串唔会韧,好香牛味!大蚬味噌煮$82啲蚬真系好大,味噌唔会太咸,调味做得好好!大蚬都好新鲜!海之天妇罗$118天妇罗外层好香脆,唔会太厚,即叫即整,夹落去已经知道好食。我地钟意炸虾同带子,够大只又新鲜!带子有黑松露,超香!另外鱿鱼、鱼都唔错,我自己最钟意呢款!最后我地两个都叫左热冲绳黑糖珍珠牛乳乌龙($36),好好饮,系幸福嘅味道,我见佢铺面中间好饮可以叫饮品外卖,下次行过可以买!食完真系好幸福!🏮🏮

食物方面,盐曲枝豆 $32
居酒居必叫,新鲜好有豆味,盐曲味比较少见,特别!

烧凤梨牛柳串$38、烧一口牛$45

大蚬味噌煮$82
啲蚬真系好大,味噌唔会太咸,调味做得好好!大蚬都好新鲜!

海之天妇罗$118

食完真系好幸福!🏮🏮