2019-02-15
1. 忌廉汤. 只系粉浆水 冇忌廉味甘济 一个忌廉罐头钱都悭到咁 批发价会贵到去边?贪便宜到粉浆水沟💢半年前 我个汤仲明显后期加水 面层明显系层好薄嘅水 同白色汤完全分离 留意2. 餐包. 放嘅地方好污糟 记得只系放喺收银柜下面个揽 再用布盖住有次少人时段 侍应背住我哋大大只手徒手meat包 仲以为我哋睇唔到// 相信有去过呢度食嘅人普遍都试过干水/湿淋餐包3. 西冷牛扒. 但食过两次唔想再食 同大家乐大快活嘅差唔多 唔明点解冇乜人食得出 腌制到阵味好乸 今次fd叫 除咗味乸仲韧过鞋底胶 我同第二个friend轮流帮手切😂认真冇讲笑 因为太大块4. 铁板餐. 油浸铁板 好恐怖 薯条沾到霖晒 扒下面嘅菜系不停滴油!!牛扒冇可能出咁多油 就算肉眼都系5. 大小.5知肉眼西冷大小本身系咪咁大分别? 系差1倍以上 块劣西冷可以大+长到点到底下块木板 但我今次肉眼只占上面铁板一半多D...6. 生熟程度. 叫7成来10成 5成来3成👍7. 侍应. 态度差都唔想讲 上次食完冇5分钟就系咁系你身边徘徊 扮过泥落单 明明同一个人?见你后生细仔仲庙你唧你 🔈🔈唔知系咪见后生好虾 系咁叫我转劣西冷 我fd
6. 生熟程度. 叫7成来10成 5成来3成👍
🔈🔈唔知系咪见后生好虾 系咁叫我转劣西冷 我fd听左 米系𠮶个肉质韧过鞋底胶个位小惨猪
📛
‼️‼️‼️好耐之前 学生身份 着校服去 原本冇嗌野饮 但侍应系咁问我地 仲话免费 我哋有问过餐牌上唔系要加钱咩 佢冇改口 我哋就叫 埋单先知佢呃9️⃣我地 同埋单个经理投拆 但拒突然系咁揾野+狂tock电脑mon扮听唔到 果时得我哋2条友 淆底 不过饮料$2$3蚊就算啦
💯
值得一赞嘅系肉眼扒几好食 5乸 唔使好似西冷咁落汁 但认真铁板用油浸甘 加上肉眼本身较高油 脂 超顶胃
⭕️
提吓大家 优质牛扒系唔需要加汁 记起上次叫蘑菇汁 佢同我讲只有黑椒汁 结果如佢所想 系完全食唔出牛扒味
💢乜吞拿鱼焗芝士意粉 份量好少下 只系罐头吞 求其周街都食到 无谓倒$55比拒
💢🍋茶水方面 可留意下面层有冇油花😀冇的话 好彩