系星期一至五嘅时候呢就lunch time会有Semi-buffet, $78包任食出面嘅沙律吧,汤同埋几款甜品,生果。任食嘅区域唔系好大,只系有一张长方形嘅枱,上面有两三款冻肉,两款甜品,两款生果,有啲生菜同埋沙律嘅配料,同埋一款餐汤,食物种类来讲唔算多,$78呢个价钱有啲贵。食物嘅质素都一般般,个伯爵茶蛋糕几好食,但系个餐汤就有少少怪,唔知系咪因为佢系蒜蓉忌廉汤,感觉饮落去有浸酸味,生果就几甜,但系整体来讲都系平平无奇,仲要俾我见到有只蚊系啲食物上面飞来飞去,见到有少少唔开胃...除咗出面嘅沙律吧之外,仲可以加钱要主菜,我就加咗$68要咗个忌廉菠菜鱼。个鱼煎得几好,表面煎得好香脆,唔知个忌廉汁系咪都系有蒜蓉,所以食落去又系好似酸酸地,呢度菜仲有几旧青口,但系有其中一旧青口好似去得唔系好干净, 仲有少少唔系好食得嘅部位连住,搞到我又冇乜胃口😂总体来讲咁样食法两个人都食咗两百几蚊,同样价钱来讲出面有好多semi-buffet抵食好多,所以都唔系太推介大家嚟呢度食呢个lunch set,食返晚市嗌Menu嘅𩠌会好食好多