2017-03-29 493 浏览
两年前来过之后 一直都好想再嚟 上星期终于有机会再嚟喇 心𥚃一直充满期待😍😍去到即刻有位又系好好彩不用等位 哈哈✌🏽是次点了和风汉堡定食 食物好快上枱 先讲前菜 白萝卜 平时我不喜欢吃的 今次吃了两块 觉得都几好味 好淋又无咩萝卜个种生味 可以接受 面鼓汤 味道适中 不过咸又不过淡 平时我又不太喜欢饮面鼓汤嘅 但哩个又okay㖞😆☺️白饭系珍珠米 再配上茶渍 好软熟又好弹牙 至于汉堡 有少少过熟 但都可接受 个汉堡扒上面有只煎蛋 感觉上好似有点不太搭 不过只蛋系半生熟 可以捞饭🍳🍚 餐饮系杏桃茶 我觉得系伏 饮左一啖唔想饮 不过系自己嗌嘅就尽量饮啦😐😐即使好饱 都坚持要点个甜品 佢就系苹果金宝挞喇 即叫即整架 要等25分钟 等咁耐都系值得嘅 卖相好靓😍😍金宝挞好脆好香 入面啲苹果蓉都好入味 再配上抹茶雪糕🍵🍨好味到不得了 雪糕唔会好快溶 仲好有抹茶味 真系要推介哩个甜品
和风汉堡定食
苹果金宝挞