2020-06-15
呢间系小妹嘅饭堂之一。有时想食下精致啲、多元化嘅西餐,我会选择K11嘅Agnes b,贪个商场人流少,通常易揾位🤗环境:open area 格局,如果无乜客系唔错;但我有时都遇到full house 嘅情况,好似今天正是,所以我会在外围听一听有无几枱好嘈,如果无我会入去。卫生没有问题,只是他们的皮梳化真的旧、可能没有保养。Cafe通常在时装店内/旁边,呢间与时装部份分开,对我言而,感觉舒服啲。服务:每次他们的侍应礼貌不错同埋helpful,呢个都系令我觉得舒服、成日去嘅原因食物:除左早餐、我都食过佢哋不同时段的出品,水准平均。今日我食下午茶,点了鹅肝多士及茶壸上的伯爵茶。鹅肝多士:沙律正常、沙律配上果酱味道不错;多士超脆;鹅肝表面香煎合格,加上厚切,口感好,不过味道没有甘香,调味不足,相信食材本身质素一般,老实讲,$88呢个水准我明嘅🤷🏻♀️伯爵茶:味道唔错,茶呈现金灯色,是优质红/黑茶叶。总括,用餐体验一如以往保持水准,今天的鹅肝令我有点失望。
伯爵茶:味道唔错,茶呈现金灯色,是优质红/黑茶叶。
总括,用餐体验一如以往保持水准,今天的鹅肝令我有点失望。