2022-02-23
Mango Tree👎🏼早两星期专登去订位试呢间试佢𠮶个Tea set!点知期待已久既Tea Set真系唔系几好食仲要职员态度差!所有嘢都唔系热架,微暖!$248 - Tea Set 唔通真系一分钱一分货?平价就可以求其?先讲咸点:➡️酸辣牛肉粉丝 - 啲牛肉冇咩味有d鞋😅粉丝唔入味➡️炭烧鸡全翼- 都算几入味嘅,蜜糖配鸡翼,好难唔好食!➡️柚子3脆沙律配酥炸蟹钳-冇咩特别个沙律,反而蟹钳几好,酥脆不过都系唔热😆➡️烧鸭米纸卷- 食唔到有烧鸭🤣个皮又干➡️蒜蓉大头虾- 一只两份食, 虾肉仲要霉既🥲➡️迷你冬阴公汤河 - 汤底唔错但河粉太淋,唔弹牙!鱼片唔爽….甜品:泰茶泰啡奶冻-呢个几好,唔太甜,奶冻较滑👍🏻可惜个cream 溶咗.班兰千层糕- 好软弹牙,好香班兰味!唔错!迷你芒果糯米饭- d糯米有几粒生米,芒果小酸!麻麻地。蜜糖烧菠萝- 还好啦,够甜既!今次真系有啲失望啦!应该都冇下次😢 我真系写唔到d咩好评,因为唔会介绍朋友食🙈🙈唔紧要啦帮衬第一次过!
早两星期专登去订位试呢间试佢𠮶个Tea set!
先讲咸点:
Tea Set
➡️酸辣牛肉粉丝 - 啲牛肉冇咩味有d鞋😅粉丝唔入味
➡️炭烧鸡全翼- 都算几入味嘅,蜜糖配鸡翼,好难唔好食!
➡️烧鸭米纸卷- 食唔到有烧鸭🤣个皮又干
➡️蒜蓉大头虾- 一只两份食, 虾肉仲要霉既🥲
下午茶
甜品:
甜品Tea set
班兰千层糕- 好软弹牙,好香班兰味!唔错!
迷你芒果糯米饭- d糯米有几粒生米,芒果小酸!麻麻地。
蜜糖烧菠萝- 还好啦,够甜既!
唔紧要啦帮衬第一次过!