2020-10-15 652 浏览
商场有间西餐厅,一直都想入去,睇餐牌虽然外卖平过堂食,不过都想试下堂食系点样咩服务🙊烟三文鱼凯萨沙律🥗沙律酱已落到沙律,有啲油腻,胜在沙律菜够多同fresh,烟三文鱼好似花花咁又几靓鲜木瓜海虾田园沙律🥗海虾有3大只,已剥壳同够冻,鲜木瓜甜甜地,都有5-6块,落咁沙律醋酸酸地开胃好多Mixed Grilled安格斯牛扒,羊鞍扒,烧鸡胸,香草肠每样扒都有啲,令到无一样野煮得好,我见其他人只碟劲大块扒,睇黎我叫错左。5成熟牛扒都仲系韧,羊扒更加系,鸡胸肉?明明系鸡髀黎,不过几致嫩最好食😂香草肠不了,入面混左薄荷叶😑香煎三文鱼柳:鱼柳有点过熟,未够嫩,可惜可惜芝士焗带子:几靓无咩味黑松露意大利饭:最好食既饭😍配黑松露无得输,意大利饭粒粒分明有嚼劲😛😛😛餐汤:甘荀汤红萝卜汤系出面半自助餐既汤黎😂甜品:朱古力好甜,好实正🤣

烟三文鱼凯萨沙律🥗

鲜木瓜海虾田园沙律🥗

Mixed Grilled
安格斯牛扒,羊鞍扒,烧鸡胸,香草肠
香草肠不了,入面混左薄荷叶😑

香煎三文鱼柳:鱼柳有点过熟,未够嫩,可惜可惜
芝士焗带子:几靓无咩味

餐汤:甘荀汤
红萝卜汤系出面半自助餐既汤黎😂
Dinner Set 甜品

甜品:朱古力好甜,好实正🤣