2016-04-12
贴钱买难受其中一选事源去我去表姐度家,佢住大接坑,话有正嘢介绍比我食,正,原来墨西哥嘢叫左一个意大利饭,一个roll饭系黑松露意大利饭,原先食个饭系好失望架,因为汁太多,淋身,似浆糊,而且冇黑松露味个roll我要Big Burritos + Chipotle porkLee个简直加满分,好食,pork够辣,包左cheese,仲牛油果酱,微微蛋香,sour cream balance 个辣,仲有蕃茄粉refresh下,正黎食roll 真系一绝其实食物系okay嘅,但service就好差,好似赶客咁,饭share左,食净1/5佢好似想收走咁,问左两次,食紧个roll丫麻,唔比人食食下饭食个roll咩?仲好似嫌我地叫得小,又冇叫drinks,感觉系快食快走,唔好吹水咁
叫左一个意大利饭,一个roll 饭系黑松露意大利饭,原先食个饭系好失望架,因为汁太多,淋身,似浆糊,而且冇黑松露味 个roll我要Big Burritos + Chipotle pork
黎食roll 真系一绝