2021-08-21 254 浏览
去赤柱行一行relax一下😌再欣赏景色,食个晚餐🍴美利楼嘅餐厅饱览赤柱美景,餐厅有室外、有室内。由于夏天,我都系影完相坐返室内😛餐厅环境唔错,主打西班牙菜🇪🇸▪️酸汁腌龙虾尾沙律🦞🥗龙虾半生熟,几爽口。沙律有青瓜、车厘茄、牛油果🥑等等~酸酸地几开胃~▪️加州米子卷卖相唔错,馅料有手撕鸡、菠萝🍍及生菜🥬,面上仲有蓝芝士🧀~ 口感爽口,丰富嘅手撕鸡~▪️周打蚬肉面包汤用上面包装住啲汤,几特别。面包少少脆。另外有唔少蚬肉,汤几creamy 。▪️海鲜长通粉用料丰富,有青口、鱿鱼、虾、蚬、鱼、带子等。长通粉软硬度适中,有龙虾汁味。▪️饮品Mango Brazil Fizz-有大大嚿芒果🥭酸酸甜甜,芒果几香,有菠萝汁及梳打🍍Avocado Shake -非常健康,牛油果加上薄荷,好fresh~

去赤柱行一行relax一下😌再欣赏景色,食个晚餐🍴

餐厅环境唔错,主打西班牙菜🇪🇸

▪️酸汁腌龙虾尾沙律🦞🥗

▪️加州米子卷