2018-09-05
观塘有太多野食了,逐间逐间食都试唔哂,听人讲Go Inside Kitchen 好食,所以今晚就去试一试😋果然冇令人失望!餐厅好阔落,开放式厨房有啲欧洲feel🤣晚餐有set dinner 可以拣,但我地有4个人,所以决定散叫~首先叫左个招牌沙律招牌沙律 168/4人份量呢个沙律黎𠮶下真系比佢吓亲,咁大兜沙律??差不多有四只手咁大😂入面都好足料,配菜嘅主要有三文鱼同ham🤤酱汁分开上,又系𠮶句,唔钟意食醋嘅人真系觉得咁样好好!同埋如果是但一个酱唔够食,系可以叫佢再比,唔洗悭住落~新鲜空运澳洲西冷 $168肉汁锁得住,个汁都不错,叫左7成熟但有少少太熟,建议大家想试可以叫5成熟😙咁就应该岩岩好!黑松露蜜糖烤鸡翼 $58黑松露味都好香,鸡翼皮脆,煎到金黄色🤤够脆又唔会㶶,有肉汁,正!温泉蛋卡邦尼意粉 $128虽然好钟意食芝士,但叫卡邦尼意粉都好怕会食到好漏,之后就塞饱左个肚。呢到嘅卡邦尼意粉都ok, 可能汁较稀,唔会好漏,但都有芝士味👍🏻
餐厅好阔落,开放式厨房有啲欧洲feel🤣
首先叫左个招牌沙律
招牌沙律 168/4人份量