2018-09-03 495 浏览
好多年前食过一次.当年总算ok.但今次去食就肯定系最后一次.星期六晚上7:30左右入去.当时人客唔多.比起当年的人客真的差很远.我们坐在bar台前面.落单之后见到师傅已经接左单.但只见他们在吹水.一个在玩手机.没有人起动.等了很久差不多10分钟才把食材拿出来准备在铁板上煮.铁板只用了半边去煮.食物就煮好一个再煮第二样.明明有空位可以同一时间煮几样都唔煮.好似打慢版咁.放hea做.我们2人叫左一份牛柳粒,2只烧蚝.2 串鸡肾4件寿司.2只大虾,一板海胆.只有海胆系最快上台.不过有d腥.等左半个钟头先见个后生仔戴手套准备整寿司.足足半个钟..整整下见佢走去开雪柜攞d急冻虾出来.唔系吗d虾系生.佢攞完又冇换手套就直接去整寿司,卫生太差了.这餐花左$360几蚊.太唔值.加多几十蚊去吃放题好过
2018-09-01