2023-08-06
呢間凡高餐廳之前已經見好多人推介過,係一間充滿詩情畫意嘅西餐廳,裝修好有心詩有好多梵高嘅畫作,今次上去門口仲有幾籠小鸚鵡,好鬼得意🥰 我地lunch time上去,有唔同價位嘅set lunch可選擇。行政午餐 - 炭燒美國安格斯西冷牛扒🥩($208) - 行政套餐包左頭盤,98%野箘忌廉湯,主菜,甜品同野飲,非常豐富。野箘忌廉湯菇味超濃,仲有好多磨碎左嘅菇碎,好有咬口。牛扒叫左medium rare,用木板上,外面煎得幾香,真係有微微炭味,牛扒肉汁好夠,好香牛味👍🏼精選午餐 - 意大利雲吞配黑松露汁🫕($158) - 精選午餐都包左好幾道菜,分別只係頭盤或餐湯2選1。頭盤係parma ham配哈蜜瓜,parma ham有咸香,外面少少油份,配蜜瓜食啱啱好。主菜意大利雲吞有大概8-10粒,雲吞皮幾al dente,醬油creamy黑松露味濃郁。食完主菜之後有餐飲同甜品,滿足😊
食完主菜之後有餐飲同甜品,滿足😊