太大压力想抽离一下现实世界?咁你哋要收藏呢一间尼泊尔酒吧餐厅✨‼️呢晚同朋友嚟咗诺士佛台附近嘅一间尼泊尔酒吧餐厅,一上到去已经觉得置身于神秘异国世界🧞迷幻嘅灯光,充满民族风情嘅装修设计,配合墙边嘅绿色植物同木屋厨房,成间酒吧充满东南亚嘅丛林渡假风情🌴✨平时星期五同六都会有Live Band添🎶🥁真系超有气氛🔥🌟𝙉𝙖𝙘𝙝𝙤𝙨 $98送酒必食嘅Nachos!😝超大碟嘅微辣嘅墨西哥粟米片配上海量mozzarella芝士🧀橄榄、墨西哥辣椒同酸忌廉,每一啖都好惹味!啱晒一班人share~
🌟𝙎𝙝𝙚𝙠𝙪𝙬𝙖 𝙋𝙤𝙧𝙠 $75尼泊尔风格嘅烧肉🥓可以拣鸡肉或者猪肉,店员话想食得邪恶啲嘅话就推荐猪肉🤪猪肉用咗半肥瘦嘅五花肉,食落油香感重,不过略嫌外皮烤得唔够香脆,而且肉质都比较干身🤔🌟𝙈𝙤𝙢𝙤 𝙋𝙡𝙖𝙩𝙩𝙚𝙧🥟 $198一直都觉得尼泊尔嘅Momo饺子好好食🤤呢个拼盘就可以一次过食晒四种唔同嘅Momo✨分别有蒸饺、煎饺、炸饺同辣饺🥟蒸同煎饺用咗鸡肉馅,而炸同辣饺就用咗猪肉🙂‍↕️蒸饺同煎饺外皮比较烟韧,馅料肉质都鲜嫩,不过就冇乜肉汁🤔个人比较钟意辣饺子,将饺子炸到香脆之后再用酱汁去煮,成件事感觉好似咕噜肉🤣🌟

🌟𝙉𝙖𝙘𝙝𝙤𝙨 $98

🌟𝙎𝙝𝙚𝙠𝙪𝙬𝙖 𝙋𝙤𝙧𝙠 $75

🌟𝙈𝙤𝙢𝙤 𝙋𝙡𝙖𝙩𝙩𝙚𝙧🥟 $198

🌟𝙇𝙖𝙠𝙚 𝙤𝙛 𝙁𝙞𝙧𝙚🔥 $228
全晚嘅高潮🔥😍足以2-3人一齐分享嘅巨型Cocktail😱店员将Cocktail上枱之后会即刻点火,然后进行超猛烈嘅玩火表演🔥🔥睇到我哋不停尖叫🤣打卡100分‼️Cocktail用咗Vodka、Rum、Overproof 151 Rum同蜜桃味嘅利口酒做基底,然后再加入热情果、菠萝🍍同柠檬汁🍋饮落系香甜嘅果味,酒精咁唔会好重,劲易入口🤪不过两条友饮饮下真系会醉🙂‍↕️🤣