2022-06-02 97 浏览
荔枝角最近多咗几间茶餐厅,在今次疫情影响下好多店舖都结果,能够在逆市中生存,难能可贵。在公司附近有一间新开餐厅,走去连续试咗两次,觉得已经足够,两次十分受气。员工服务态度差到冇人有,一入门口,凶神恶煞嘅经理,就会问你几多位,礼貌缺乏,员工都唔有善,一口叫唔好企系到🙄🙄。大佬唔企喺度,点行入嚟。第一个次食了烧味四宝饭,烧味冇味道,工厂式制作,卖相唔吸引。朋友食猪扒饭,卖相好似好得,猪扒腌得劲,好难食。第二次去员工同经理一样咁凶神恶煞,叫了牛扒意粉,意粉无味,牛扒硬太。德国猪手饭,炸得太劲,好硬。冷气又不足,食到出晒汗,仲话打卡胜地,根本上都唔容许你企喺条走廊度,绝对冇下次,唔想再受气🤬🤬。
2022-05-29
午餐