2019-01-05 311 浏览
晚上8点半,见门口广告铁板牛排图片非常吸引,同老公试试。坐低落单20分钟都未有野食,向侍应查询,发现漏单,女侍应再三致歉,明白既,繁忙时间,有错漏正常,转头经理都走来致歉,并送上2件蛋糕赔偿,服务算几好啦。期待已久既牛排出场,我食纽西兰西冷,老公食澳洲西冷,切开时rare ,切一旧入口,黑椒酱唔错,够香,但旧排少少韧,食第二,三块果阵个感觉似食牛肉味香口胶,结果伴菜粟米我食哂,但块扒有一半吐返出来,偷食老公块扒一旧,哗,仲韧过阿婆啲肉😂,完全咬唔到,老公呢个食肉兽都食剩半碟,真系搞唔掂。好彩最尾食埋2 旧cake 都够饱。埋单比左张印花咭,话储够5个送一碟牛,我谂都系留返比有需要既人用啦!
晚上8点半,见门口广告铁板牛排图片非常吸引,同老公试试。