2022-02-24 885 浏览
今日系第二次去呢个食葩𠮶度食餐,第一次去嘅时候人不多,态度非常之好!但今次去嘅时候门口企满外卖嘅客人,我餐厅里面亦都满晒!但系今日非常之唔开心,因为今日系叫咗一个套餐汤饭,客家猪肉饭套餐(有一碗汤),另外再叫咗一碟小食猪手,再另外再加多一个猪什汤,但系当客家猪肉饭到嘅时候,发觉啲饭非常之少,根本就唔够饱,(我唔系一个特别大食嘅人)但系食晒𠮶碟饭只能系食到大半饱,于是立刻通知侍应加多小小饭,但系侍应同埋老板娘答话冇得加饭,如果要加饭就要一开始落单嘅时候讲!最后我只能加十元,加咗一碗饭!但系我剩返大半碗饭,因为我系之前𠮶碟饭系唔够饱,但系佢又冇得比我加少少!最后系食得非常非常之唔开心!同埋老板娘可能似住有好多客人,所以佢就一啲都唔体谅客人嘅心情,同埋呢一餐饭令我食得非常非常非常之唔开心!我希望佢哋能够改变态度对客人!唔可以咁嚣张!似住客多,就忽略客人嘅需求!起码也要给人吃饱!如此苛刻,天有眼的!其实佢嘅食物都可以的,都很不错嘅!但系唯独是态度太差!太不可一世!太嚣张!饭太小!客人唔会一开始就叫需要多饭,系睇件饭店里面嘅饭唔够先至会开声!开到声都唔俾返多少少!实在太差太差!
唔俾返多少少!实在太差太差!
2022-02-24