2021-09-18 217 浏览
📍荳子Beans📍相信大家对荳子Beans都唔陌生,到处都有分店💛仲有唔少分店经常都排长龙🤣小店食物款式有好多,除咗主食同小食果类,仲有咖啡甜品等等,正餐又得下午茶high tea又得!今次试左黑松露软壳蟹意大利粉($98),我见都系网上好多人会推介食😂黑松露味非常浓郁,意粉软硬度适中,里面有几种蘑菇做配料,不过忌廉味都几重,所以食完觉得有啲腻。软壳蟹有两小只,味度正正常常,整体嚟讲唔错!另外仲食咗柚子乳酪酱烤鸡胸($138)个人觉得麻麻地,因为柚子乳酪酱酸酸甜甜,里面仲有啲应该系小米🧐捞埋一齐食有啲奇怪。不过个鸡胸系几好食,但感觉好似将咸食同甜点一齐食咁😂但应该系几健康嘅😂如果系嚟食下午茶可以试吓甜品🙋🏻‍♀️今次试咗抹茶蛋卷,绿茶味非常香浓,唔会太甜👍🏻仲有唔同嘅蛋糕/窝夫款式!

📍荳子Beans📍